2009. június 19.

Machó Zsófia | Középiskolásoknak szóló helytörténeti műsort indított májusban az Esztergom Tv. A tudás bajnokai néven futó vetélkedőben minden héten más középiskola diákjai mérik össze helyismereti és történelmi tudásukat, hogy majd a döntőben megmérkőzzenek egymással a város iskoláinak legjobbjai.

Ezen a héten a Szent István Gimnázium összesen 16 tanulója versenyzik. A hétfői forduló nyertese Virágh Levente, a keddi győztes Miskolczi Anett, a szerdai Mészáros Anna, a csütörtöki pedig Vas Alexa. Az iskolát a városi döntőben a pénteki fordulót is megnyert Mészáros Anna képviseli.

A hajtás után a hétfői, keddi, szerdai és csütörtöki adást láthatjátok, itt pedig az összes eddigi műsor megtekinthető.Papp Tímea (12. b), Lepuschán Balázs (11. a), Jurásek Enikő (9. b) és Virágh Levente (10. b).Miskolczi Anett (12. b), Kátai Fanni (11. b), Jenike Egon (9. a) és Matolcsi Dániel (11. a).Gerendás Péter (9. b), Gróf Anikó (11. b), Petrik Gábor (10. b) és Mészáros Anna (12. a).Móczik Alexandra (9. b), Vas Alexa (11. a), Müller Mátyás (10. a) és Attl Orsolya (12. a).