2008. január 1.



A Szigmédia.com tiszteletben tartja a szólás, a véleménynyilvánítás valamint a sajtó szabadságát, és ügyel arra, hogy a honlapon megjelenő tartalom megfeleljen a jogszabályi előírásoknak és a jó ízlés diktálta elvárásoknak. A portál szolgáltatásait mindenki saját felelősségére veszi igénybe.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a honlapon elhelyezett adatok, anyagok, információk tartalmáért a felhasználó felelősséggel tartozik, valamint az illegális tartalmú anyagok felhelyezése hatósági eljárást vonhat maga után.

A Szigmédia.com nem köteles ellenőrizni az általa továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információ tartalmát, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

A Szigmédia.com jogában áll, hogy a fenti előírásokba ütköző tartalmat a felhasználó előzetes értesítése nélkül törölje, illetve, hogy a magyar helyesírás szabályainak megfelelő korrektúrát hajtson végre.

A Szigmédia.com nem vállal felelősséget a portálon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért vagy a jogszabályoknak való megfelelőségéért, illetve a jogszabályba ütköző tartalommal harmadik személynek okozott jogsérelemért, illetve kárért.

A portál olvasása közben a látogatóról és számítógépéről bizonyos információk (IP cím, böngésző/operációs rendszer típusa) statisztikai jelleggel rögzülnek a Google Analytics adatbázisában.

Észrevételek: szigmedia@szigmedia.com
Ügyelet: 06-20 8230041