2009. április 20.

Atlasz | Mint mindig, idén is megkezdődött a tavaszi szünet után a királyválasztási kampány, és a 11. b sem maradt tétlen. Jelöltjük Csernyák Balázs, témájuk a western.
Balázséknak sikerült remekül kivitelezni a szerintem legfontosabb tényezőt, a hangulatot. A jelmezek hihetetlen jól tükrözték a vadnyugat világát, és persze a színészi játékot sem hanyagolták el. A csengő átállítása remek ötlet volt és a különböző bemondások kellőképpen zavarták az órát, hogy a diákok örömüket leljék benne. Nálam mégis legnagyobb pozitívum a zene volt… elvégre ki ne akarná countryt hallgatva elfogyasztani üdítőjét a kocsmában?
Taktikájukat tekintve nem tértek le az elődeik által kitaposott ösvényről. Sok finom ételből, italból senki sem szenvedett hiányt. Látszott, hogy sokat készültek a programokra (legfőképp a táncprodukcióra), valamint a versenyek is nagyon élvezetesek voltak. Természetesen érezhető volt a tizenegyedikes osztályok közti feszültség, elvégre ez mégiscsak a versenyről szól. Szinte egymást félrelökve kínálgatták a finomabbnál finomabb dolgokat és hirdették jelöltjeiket.
Összesítve nekem nagyon tetszett a kampány western része, és remélem, nektek is! Reméljük a holnapi nap is ilyen jóra fog sikerülni.