2008. október 14.

Szerkesztőségünk ma több észrevételt kapott az október 11-én megjelent, "Nem engedélyezett szakkörök" című hírrel és az ahhoz érkezett olvasói kommentekkel kapcsolatban. A helyzetet tisztázandó a Szigmédia.com szerkesztősége az alábbi nyilatkozatot teszi közzé.

1.
Bár az említett hírben forrásként a szerkesztőség a Szeretgom közösségi portált tüntette fel, az információk a "Szigkalendárium - Fejezetek az esztergomi Szent István Gimnázium mindennapjaiból" című blogból származnak. Mivel a blog a Szent István Gimnázium tanárainak tulajdonítható, azt a Szigmédia.com szerkesztősége hiteles forrásként ismeri el.

2.
Vitás esetekben a Szigmédia.com szerkesztősége törekszik arra, hogy az összes fél álláspontját ismertesse. Amennyiben aggály vetődik fel bármely hírrel kapcsolatban, észrevételeket akár hírhez fűzött komment, akár különálló nyilatkozat formájában szívesen fogadunk és teszünk közzé. Az objektivitás érdekében a jövőben kiemelt hangsúlyt fektetünk a Szent István Gimnázium vezetősége álláspontjának ismertetésére.

3.
A Szigmédia.com szerkesztősége a portál általános céljával (teret kívánunk adni a szabad véleménynyilvánításnak) összhangban a továbbiakban sem kívánja az olvasók hírekhez fűzött kommentárjait moderálni. A személyiségi jogokat sértő kommenteket természetesen - az érintett külön kérésére - azonnal töröljük.

Disclaimer
A Szigmédia.com nem vállal felelősséget a portálon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért vagy a jogszabályoknak való megfelelőségéért, illetve a jogszabályba ütköző tartalommal harmadik személynek okozott jogsérelemért, kárért. Bővebben...

A Szigmédia.com szerkesztősége
2008. október 14.