2008. április 7.

Maf: veled is

paniadam: ?

Maf: Klikk, készülj

paniadam: jesszus

Maf: 1. Mi motivált titeket a versenyen való részvételre? Egyáltalán, honnan jött az ötlet, honnan hallottatok róla?
Maf:
2. Egyáltalán, milyen játékot nyertetek meg?
Maf: 3. A csapatot ki állította össze? Milyen szempontok alapján?
Maf:
4. A versenyt gyakorlatilag megnyertétek. A decemberi eredményhirdetésen kaptátok meg jutalmatokat. Mi volt a fődíj?
Maf:
5. Mikor utaztatok Prágába? Milyen programokkal vártak titeket?
Maf:
6. érzés maradt bennetek a verseny lezárultával és milyen terveitek vannak (így csapatszinten) a jövőre nézve?
Maf: milyen...

paniadam: fuhh

Maf: nem fuuuh, válaszokat
Maf: Gergőtől már kaptam :)

paniadam: 1. Engem főleg a nyeremény, a többiek nevében nem tudok nyilatkozni. Én a többiektől hallottam erről a versenyről, mivel aznap, amikor az osztályom felment a Millenárisra, mi éppen az RTLt vártuk a Házon kívül forgatása kapcsán.
paniadam: 2. Senki. Magától állt össze a csapat, ha lehet így fogalmazni. Az egyetlen szempont pedig az volt, hogy a lehető legtöbben legyenek benne a baráti társaságból. A verseny az informatikai, ezen belül az internet-használati képességeken alapult, a csapatban ugyanúgy voltak vérprofik és "beginner user"ek is.
paniadam: 3. A fináléhoz nekem már nem sok közöm volt. Amíg a kiállításra kellett feljárni, addig képességeim szerint részt vettem a feladatmegoldásban, viszont az utolsó on-line forduló már meghaladta a kapacitásomat. Szerencsére viszont voltak páran a csapatból, akik ráértek arra, hogy az utolsó héten minden nap éjjel kikerülő feladatokat a kikerülés pillanatában elkezdjék megoldani.
paniadam: hopp, kimaradt egy kérdés
paniadam: 2.=3.
paniadam: 3:=4.
paniadam: 2. A Klikk nevű vetélkedőt... Ez a többfordulós verseny az internet-történelemről és az internet használatáról a Jövő Házában megrendezett kiállítás egyik kísérőmomentuma volt. Ezekben a témákban tettek fel kérdéseket kéthetente.
paniadam: 4. (folyt.) A fődíj egy Microsoftos fejtágítás volt Prágában, egy ottani középiskolában, amit felszereltek mindenféle digitális kütyükkel (interaktív tábla, ilyenek).
paniadam: 5. Nem tudom, hogy pontosan mikor mentünk Prágába, a Borz biztos megmondta már. Szerintem a programokra is jobban emlékezik, nekem akkor (is) éppen máshol járt az eszem

Maf: február 27-29 :)

paniadam: 6. Tulajdonképpen nem volt nagy kihívás ez a verseny. Az egyik célt, miszerint a kiállításon belül összeverődjenek iskolától, várostól független összetételű csapatok, nem nagyon sikerült elérniük a verseny szervezőinek. Hasonló összetételű csapattal megnyertük (vagyishogy még nem tudjuk, hogy megnyertük-e, de legrosszabb esetben is másodikok lettünk) a Klikk 2.0 fantázianevű versenyt is, úgyhogy lélekben már a harmadikra készülünk.